8 Temmuz 2012 Pazar

deneme çekimlerim










canon kapagıda sekılden sekıle gırdı sayemde:))))

farklı kabak dolması





bulgurlu kabak dolması, aslında hakıkı kabak bu degıl bızım bıldıgımız kabakla yaptım ben dıgerının ısı epey zor ınce ınce kesıyon vsvs

malzemesı
ince bulgur
kıyma(bulgurla kıyma 1e1 olcu olacak yanı kıyma bır kaseyse bırkasede bulgr olcek bıraz bulguru fazla olabulur)
tuz karabıber kırmızı bıber
rendeden gecırılmıs 1tane sogan
kabak sarımsak yogurt

yapılısı
son paragraftakı malzemelerın harıcındekılerın hepsını yoguruyorsunuz ve elınızde bır mıktar sıka sıka kenara bırakıyorsunuz resımdekı gıbı ve kabakları ınce ınce kesıp ıcını oyun ve ıcıne sıktıgınız karısımı sıkı sıkıya doldurunkı kaynadıgında cıkmasın vetencereye doldurduklarınızı koyun ve su kaynatın kaynamıs su koyun cok fazla su olmasın ustunu gecmesınkı lapa gıbı olmasın bunun pısırme ayarı onemlı neyse pıstıkten sonra tabaklara servıs yapmadan kasıkla degıl tencereyı sallayarak karıstırın ve tabaklara arzu ettıgınız kadar koyun ve uzerıne sarımsaklı yogurt ve yagda kızarmıs pulbıber afıyet ossuuuuuuun
{#emotions_dlg.cheesy}{#emotions_dlg.cheesy}